Informatie van uw huisartsenkring Aan- en afmelden  -  Bekijk online
LHV
Nieuwsbrief Huisartsenkring Friesland
 
6 mei 2021
FHV bestuur en de samenwerking met de coöperaties
 
De FHV en de verschillende coöperaties willen meer gezamenlijk optrekken en een samenhangend geheel vormen voor de huisartsenzorg in de hele provincie. Hiervoor zijn een aantal bijeenkomsten geweest. Hieronder een korte update.
Lees verder »
 
Start Friese Leergang besturen
 
In deze roerige tijden van een sterk veranderend zorgveld is het belangrijk om als FHV bestuur stevig en toekomstbestendig aan het roer te staan. Daarom zijn wij erg blij te kunnen melden dat het is gelukt om een bestuursopleiding naar Friesland te halen.
Lees verder »
 
Modernisering van de LHV
 
Na het goedkeuren van het voorstel van de projectgroep Modernisering Vereniging (MOVE) op 9 maart jl. wordt nu gestart met het vervolgproject MOVE-IT (Implementatie Traject) om de vereniging te begeleiden naar het nieuwe verenigingsmodel. Hieronder een korte toelichting.
Lees verder »
 
Hoofdlijnenakkoord: meld u aan!
 
In de afgelopen twee weken is op een extra Ledenraad en via nieuwsbrieven van De Friesland en een nieuwsflits van de FHV melding gemaakt van het Hoofdlijnenakkoord in Friesland. U kunt zich nu intekenen voor één van de opties die aangeboden wordt en wij roepen u op dat snel te doen. Is dit nieuw voor u? Heeft u door afwezigheid wellicht de berichtgeving gemist?
Lees verder »
 
Projectgroep Samenwerking huisartsen en GGZ Friesland
 
Op verzoek van de FHV is ROS Friesland gestart met een project om de samenwerking tussen huisartsen en GGZ Friesland rondom ambulante zorg voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening te verbeteren.
Lees verder »
Agenda
20 MEI 2021  
Online Waarnemersdag 20 mei 2021 Online-training
20 MEI 2021  
De rol van de huisarts bij lijkschouw Eindhoven
25 MEI 2021  
Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) Utrecht
26 MEI 2021  
Lean coach Utrecht
LHV-Huisartsenkring Friesland
T 085 - 048 0101  |  huisartsenkringfriesland@lhv.nl  |  friesland.lhv.nl
Twitter Youtube
Lidnummer: onbekend, u ontvangt deze email op