Informatie van uw huisartsenkring Aan- en afmelden  -  Bekijk online
Nieuwsflits Wagro Groningen
 
6 juni 2019
Uw ervaringen met het kortdurend eerstelijnsverblijf (ELV)

Beste huisarts,

Graag verzoek ik u om bijgaande enquête in te vullen over uw ervaringen met het kortdurend eerstelijnsverblijf (ELV). Dit duurt maar 5-10 minuten. Deze enquête is al verspreid onder de gevestigd huisartsen in de regio. Zou u als waarnemer of HIDHA deze enquête ook willen invullen? Dit omdat u ook kortdurend eerstelijnsverblijf kunt inzetten en uw mening hierover ook belangrijk is.

Het (kortdurend) eerstelijnsverblijf is er voor de zorg en opvang van patiënten die vanwege medische redenen tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Het ELV kent drie vormen van zorg. Het hoog en laag complexe bed: deze bedden zijn bedoeld voor patiënten bij wie het de verwachting is dat zij na een korte opname weer terug naar huis kunnen. De derde vorm betreft de bedden voor palliatief-terminale patiënten.

Met deze enquête wil ELANN/ROS graag uw mening weten over het kortdurend eerstelijnsverblijf (ELV) in de provincie Groningen. De enquête is in overleg met de Huisartsenkring en Menzis tot stand gekomen. De uitkomsten worden gebruikt om met de betrokken partijen te evalueren en indien nodig het proces om een ELV-bed aan te vragen te verbeteren.

Op dit moment wordt door ZorgnaZorg in samenwerking met de Huisartsenkring Groningen en Menzis reeds gewerkt aan het vereenvoudigen van het aanmeldingsformulier, de 24-uurs ondersteuning van ZorgnaZorg en de verdere digitalisering van het aanmelden. Met uw reactie op de enquête krijgen we inzicht in eventuele andere verbeterpunten. Wilt u daarom meewerken aan de enquête, en deze vóór 15 juni aanstaande invullen?

Klik op de volgende link om de enquête in te vullen: https://nl.surveymonkey.com/r/PPJ3DW2

Alvast hartelijk dank!  

Met vriendelijke groet,
namens ELANN/ROS

Hinda Stegeman, directeur ELANN/ROS

T: 050-3666444
E: info@elann.nl
W: www.elann.nl/ondersteuning

 
Wagro Groningen
038 - 46 01 251  |  wagrogroningen@lhv.n  |  groningen.lhv.nl
Twitter Youtube
Lidnummer: onbekend, u ontvangt deze email op